Kupatila od mermera, granita i kvarca

Nije važno koliko Vam je kupatilo prostrano, od njega možete napraviti pravu oazu mira. Koje god kupatilo da Vam se svidi, sigurni smo da ako nisu cela u mermeru, granitu ili kvarcu, imaju bar neke takve površine. Upravo one najviše doprinose tom glamuroznom izgledu. Prirodni kamen Vam nudi prirodnu lepotu i izuzetan kvalitet. Naš profesionalni tim sa dugogodišnjim iskustvom Vam može pomoći da Vaše kupatilo zablista punim sjajem.

Naši radovi - Anastasijević i sinovi

Osmislite kako želite da Vaše kupatilo izgleda, a naš fantastičan tim arhitekata, dizajnera, radnika i montažera će učiniti sve da se Vaše želje ostvare u svakom finalnom proizvodu. Ukoliko niste sigurni šta tačno želite, naš stručni tim će Vam pomoći u cilju dolaženja do zajedničkog rešenja. Želimo prvenstveno da Vam pružimo kvalitetan proizvod koji ispunjava Vaša očekivanja, ali i visok nivo usluge i dobru komunikaciju tokom čitavog procesa.Mermerna kupatila

Kupatilo je jako bitan deo doma, restorana, hotela. Verovatno ste prilikom posete nekom lepo opremljenom objektu bili oduševljeni i samim kupatilom. Nekako nam to daje pozitivniju sliku o samom objektu, pa se ugostitelji trude da imaju što više površina od mermera, jer on definitivno najbolje oslikava čistu eleganciju. I Vi u Vašem domu možete imati kupatilo kojim ćete se iznova oduševljavati i u kom ćete zaista uživati. Mermer možete kombinovati sa različitim materijalima. Možete dati svom kupatilu pečat različitih epoha, a mermer će se sigurno uklopiti u svaku. Na grčkom mermer znači blistavi kamen. Kada je nešto blistavo to nam daje sliku čistog, a nema ništa lepše od kupatila koje blista.

Zamislite da Vaše zidove kupatila i pod čine mermerne ploče ili da Vaš lavabo okružuje mermerna površina. Divno zar ne? Naš tim je svestan koliko renoviranje kupatila može biti mučno za Vas, zato mi uvek poštujemo rokove i trudimo se da taj period traje što kraće moguće kako biste što pre uživali u vašem novom savršenom kupatilu.

Kupatila od granita (Granitna kupatila)

Granit je kamen koji je doživeo znatan uspon u poslednjih nekoliko godina. To nije bez razloga, zato što je granit izuzetno kvalitetan kamen koji je otporan na grebanje, kiselinu i ostale supstance. Izuzetnom trvrdoćom obezbediće Vam radnu površinu o kojoj nećete morati preterano da brinete jer je lak za održavanje, a pruža jako visok sjaj. Granit će Vašem kupatilu dati baš ono što od njega i očekujete, a to je velika doza glamura koju ćete osetiti pri svakom ulasku u kupatilo.

Kupatila od kvarca

Kvarc je takođe materijal od koga se u budućnosti mnogo očekuje. Pokazao je izuzetne performanse i rapidno grabi ka mestu među najboljim materijalima na svetu. Odličan je za površine koje imaju čest kontakt sa tečnošću jer je neporozan. Njegova primena je široka i nećete pogrešiti za šta god da ga izaberete. Jako je dobar za kuhinjske radne površine jer je otporan na toplotu, ogrebotine i razne kiseline.