Sajam građevine je od 1996. godine pa do danas po veličini izložbenog prostora i broju domaćih učesnika porastao više od tri puta, a po broju stranih učesnika, odnosno izlagača šest puta. Svake godine, sajam beleži sve veću posećenost pa je tako broj ljudi koji posećuju sajam čak desetostruko uvećan u odnosu na prve godine. Beogradski Sajam građevine je postao najznačajniji sajam koji je specijalizovan za ovu delatnost u predelu čitave jugoistočne Evrope.

Anastasijević enterijeri na Sajmu građevine 2019.


Posle dosta pozitivnih utisaka i komentara sa veoma uspešnog Sajma nameštaja gde smo nastupili sa kompanijom Atlas iz Užica, sa velikim entuzijazmom vas obaveštavamo da Anastasijević enterijeri, zbog vašeg velikog interesovanja, po prvi put izlažu i na Sajmu građevine u Beogradu. 

Možete nas pronaći u hali 2 nivo A Beogradskog sajma gde smo vam pripremili najlepše materijale kako biste se uživo uverili u njihovu nesvakidašnju prirodnu lepotu, a takođe smo za posetioce sajma pripremili i niz pogodnosti. 



Anastasijević enterijeri će izložiti i ono u čemu su najbolji


Kako bismo vam najbolje približili to kako se mi ophodimo prema prirodnom kamenu, izložićemo i gotove proizvode kojima se ponosimo. Tako ćete neke od naših proizvoda moći da zamislite u svom domu i da popričate sa našim osobljem o mogućim modifikacijama proizvoda kao i o svim vašim idejama. Moći ćete se na licu mesta uveriti u kvalitet obrade i sam kvalitet i lepotu prirodnog kamena.

Sa nama je uvek dobar provod


Naša mlada ekipa je uvek raspoložena, tako da ćete uživati u druženju sa nama. Pružićemo vam sve potrebne informacije i savete o vašem enterijeru, a takođe ćemo vam preneti sve ono što je zanimljivo u vezi prirodnog kamena. 

Pozivamo vas da posetite Beogradski Sajam građevine koji traje od 17-20. aprila. Očekuje vas odlična atmosfera, prijatno osoblje i najnoviji trendovi u građevini i enterijeru.

Hala 2 nivo A - Anastasijević enterijeri. Vidimo se!



Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitajte još:

Kako rasporediti nameštaj u dnevnoj sobi

Kada uređujete svoj dnevni boravak jedna od najzanimljivijih ali i najtežih stvari je kako da rasp...

Kako da uredite kupatilo po najnovijim trendovima

U procesu ste renoviranja kupatila i želite da ovog puta enterijer bude moderan ali i kvalitetan, k...

Kako odabrati idealne tepihe za dom

Izbor idealnog tepiha za dom je posebno putovanje. U moru raznih oblika, veličina, materijala i boj...