Dobili ste poziv od najboljeg prijatelja za useljenje u novi stan ili možda poziv za venčanje? Želite da poklonite nešto što će im ulepšati dnevni boravak i što će ih uvek podsećati na vas? Predstavićemo vam nekoliko ideja za poklon koji vam verovatno u prvom mahu nisu pali na pamet.

Useljenje u novi dom i venčanje predstavljaju novo poglavlje u životu i vi kao dobar prijatelj želite da poklonom pokažete da ste se potrudili prilikom odabira i da su to vaši najbolji prijatelji. Ako je to vaš cilj, zaboravite na standardne poklone kao što su: kuhinjski uređaji, zidni satovi, televizori itd. To su sve stvari koje neće nikog oduševiti, a verovatno su već sve to dobili ili kupili pa možete čak izazvati i kontra efekat.

U nastavku teksta predložićemo nekoliko poklona koji će sigurno biti pun pogodak za posebne prilike.

Moderni držači za satove od mermera

Jedan od najelegantnijih poklona sigurno je držač za satove. Ukoliko je vaš prijatelj ljubitelj satova, mermerni držač za satove je idealan poklon koji će izazvati posebno oduševljenje. Ovo nisu klasični modeli držača već elegantni i luksuzni modeli koji se izrađuju od najkvalitetnijih materijala i mermera, zbog čega će ovaj poklon koristiti mnogo godina.

držači za satove od mermera


Držači za satove od mermera i kože su aksesoar koji daje dodatnu dozu elegancije i luksuza prostoriji, a pored toga je i jako praktičan jer ćete uvek znati gde vam se nalazi sat. Obično se postavlja u hodniku kako bi pri ulasku u stan odmah odložili sat, ili u dnevnom boravku na nekom posebnom mestu da dodatno ulepša prostor.

Elegantne pepeljare od mermera

Pepeljara je stvar koju svako ima u stanu, nalaze se na svakom stolu kako u sobama tako i na terasama i baštama. Bez obzira da li vaš prijatelj konzumira cigarete ili ne, elegantna pepeljara od mermera je dobar i nesvakidašnji poklon, jer nam često dolaze prijatelji koji konzumiraju cigarete i koji će se osećati posebno kada ulgedaju mermernu pepeljaru.

pepeljare od mermera


Ukoliko je osoba kojoj poklanjate mermernu pepeljaru ljubitelj mermera i uopšte prirodnog kamena biće pun pogodak, ali bez obzira da li u domu ima nameštaja od mermera ovo je pravi poklon koji može biti razlog da se ubuduće kupi još neki komad nameštaja od prirodnog kamena.


Izbor pepeljara od mermera je veliki, možete birati između više različitih dezena i boja mermera, ali i veličina tako da se savršeno uklopi u enterijer.

Svećnaci od mesinga za modernu dekoraciju

Malo drugačiji ali potpuno originalan poklon koji će svakoga oduševiti i pokazati da ste se baš potrudili prilikom odabira i da želite njime da unesete dodatnu dozu elegancije ali i topline u dom vaših prijatelja.

Svećnaci od mesinga


Elegantni i moderni svećnjaci se izrađuju od mesinga, materijala koji se savršeno uklapa sa dugim belim svećama. Držače za sveće u našoj ponudi možete pronaći u različitim modelima za jednu ili više sveća, u različitim bojama i dezenima.

Podmetači za čaše od mesinga za ljubitelje pića


Još jedan originalan i elegantan, a pritom i praktičan, poklon za useljenje svakako je podmetač za čaše od mesinga. Nesvakidašnji poklon za koji ne morate da se brinete da li već poseduju, jer nije predmet koji se masovno koristi i koji retko srećemo.

Podmetači za čaše od mesinga


Ljubitelji kratkih pića posebno će biti oduševljeni ovim komadom i želeće svakom da pokažu sa zadovoljstvom. Pored toga što je praktičan veoma lepo i elegantno izgleda tako da može služiti i kao dekoracija.

Kubus lampe kao dekorativna rasveta

Svakom domu potrebno je obezbediti dovoljno svetlosti, ali kada vam uveče dođu prijatelji u posetu, pravilan raspored i odabir rasvete može mnogo uticati na ambijent i toplinu doma. Za postizanje opuštajućeg i prijatnog ambijenta potrebno je postaviti više izvora svetlosti na različitim visinama.

kubus lampe u izlogu


Ako želite da dnevni boravak vaših prijatelja dodatno oplemenite prirodnim materijalima, ambijentalnim osvetljenjem i luksuznim komadom nameštaja, kubus lampa je pravi izbor i idealan poklon. Kubusi su napravljeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala, a lampe od mermera sigurno će opremljenost enterijera podići na viši nivo.


Lampe se izrađuju u različitim dimenzijama, bojama i dezenima što olakšava uklapanje sa ostatkom enterijera dnevnog boravka.

Koji poklon vi birate?

Poznavajući vašeg prijatelja sigurno znate već koji od navedenih poklona može izazvati WOW efekat i oduševiti ga. Sve ideje za poklon koje smo naveli u ovom tekstu su izuzetni i nesvakidašnji, tako da nećete pogrešiti koji god da izaberete.Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitajte još:

7 razloga zašto postaviti podne pločice od mermera ili granita

Da li ste osoba koja preferira kvalitet i eleganciju? Da li su vam dosadili klasični podovi koje mo...

5 saveta za izradu moderne i luksuzne kuhinje po meri

Kuhinja je prostorija u domu u kojoj mnogo žena provodi dosta vremena i koju prilikom renoviranja ...

Moderan nameštaj i dekoracija za terase i bašte

Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli da u svom stanu nema bar jednu terasu, i da u okviru kuće n...