U današnjem uređivanju enterijera dobro osmišljena rasveta igra veliku ulogu. Često se dešava da pri uređivanju enterijera najveću pažnju posvetimo nameštaju a kasnije izgubimo entuzijazam i želju za dodatnom dekoracijom. Ukoliko želite da pratite trendove i svoj dom oplemenite dobro osmišljenom i prijatnom rasvetom, savetujemo da pročitate ovaj tekst.

U nastavku teksta objasnićemo šta su kubus lampe, od čega se prave, kako da ih postavite i zašto ih trebate imati.

Kubusi lampa Mermeta

Šta su kubus lampe?

Ako želite da vaš dnevni boravak dodatno oplemenite prirodnim materijalima, ambijentalnim osvetljenjem i luksuznim komadom nameštaja, kubus lampa je pravi izbor za vas. Kubusi su napravljeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala, a lampe od mermera sigurno će opremljenost enterijera podići na viši nivo.

Prirodni materijali su oduvek odličan izbor u enterijeru i velika su inspiracija za arhitekte i dekoratere doma. Prirodnim materijalima oduvek dominira mermer kao najelegantniji, ali ga sve više u stopu prate granit i kvarc koji su sofisticirani i veoma izdržljivi materijali. Svi ljubitelji minimalizma i raskoši biraju ovaj prirodni materijal kada je uređenje životnog prostora u pitanju.

kubus lampe west 65

Kubus lampe ne zauzimaju mnogo prostora, pomoću njih dobićete indirektno podno osvetljenje kojim ćete stavljati akcenat na određeni deo prostorije koji je atraktivniji, dok onaj manje interesantni ostaje u senci. A usput, dobićete i savršeni dekorativni nameštaj.

Zašto trebate imati kubus lampe?

Ove lampe se proizvode od prirodnih materijala koji imaju jako dug vek trajanja, i svakako da je važno da taj komad nameštaja bude takvog dizajna da će i za 10 godina biti u trendu. Jedna od najvećih prednosti kubusa je klasičan sitl koji će uvek biti u modi.

U ponudi je širok izbor dezena i boja kubus lampi, tako da sigurno možete pronaći model koji će se savršeno uklopiti u vaš enterijer. Takođe, proizvode se u različitim dimenzijama i veličinama što je još jedan veliki benefit.

Za razliku od drugih lampi, kubusi imaju još jednu korisnu osobinu. Zbog svog oblika i stabilnosti ove lampe vam mogu služiti i kao pomoćni stočić kako u dnevnoj tako i u spavaćoj sobi.

Gde postaviti kubus lampe?

Malo je poznato da rasveta utiče na naše raspoloženje i manjak iste može dovesti do klonusti duha, a to sigurno ne želite u svom domu. Različite statistike su pokazale da kuće koje su ocenjene kao sumorne i depresivne su imale manjak rasvete.

Kada opremate dnevnu sobu obratite pažnju da ambijent i atmosferu koju želite da postignete. Izbegavajte centralnu rasvetu jer ne želite da se osećate kao na pozornici, već da se opustite i odmorite kad dođete kući nakon napornog dana.Prijatan i opuštajući ambijent ćete postići ako u dnevnoj sobi postavite više izvora svetlosti na različitim visinima. Takođe se preporučuje postavljanje lampi koje će doprineti harmonijskom ambijentu. 

Kubus lampa napraviće glamurozni efekat u ambijentu dnevne sobe. I sa ovim tipom indirektnog podnog osvetljenja dobićete i dekorativni predmet koji će vam ukrasiti životni prostor. Na ovaj način stavljate akcenat na određeni deo prostorije koji je atraktivniji, dok onaj manje interesantni ostaje u senci. 

Ako nastavimo opremanje rasvetom i preselimo se u spavaću sobu pravila se menjaju. U ovoj prostoriji je potrebno imati glavno i pomoćno svetlo. Jer pored noćnih lampi ipak je potrebno i direktno svetlo koje ćete uperiti u plakar da biste bolje videli svoju garderobu. 

Gde možete pronaći kubus lampe?

Naša firma bavi se izradom kubus lampi od prirodnog materijala. Možete izabrati već postojeće modele, modele iz naše galerije ili sami da osmislite unikatan model koja će se idealno uklopiti u vaš enterijer.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem email-a ili telefona, a ukoliko ste u Beogradu ili u blizini, posetite naš show room na Novom Beogradu i lično porazgovarajte sa našim stručnim osobljem.Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitajte još:

Moderni i luksuzni klub stolovi od mermera

Kada uđete u nečiji dom, verovatno prvo što primetite jeste nameštaj. Od njega dosta...

Kako da uredite dom bez trošenja previše novca

Koliko ste puta razmišljali da nešto promenite u svom domu? Da ga uredite skroz po va&...

Laki koraci do luksuznog izgleda vašeg doma

Kada se pripremate za uređenje doma da bi došli do ideja sigurno vam pod ruku dođu razni č...