Na 56.om sajmu nameštaja koji je održan od 6-og do 11-og novembra 2018. godine u Beogradu, predstavljena je celokupna drvna industrija. S obzirom da je Beogradski sajam nameštaja sve značajnija i popularnija manifestacija, posetioci su mogli videti, pored proizvoda domaćih proizvođača i veliki broj proizvoda koje nude proizvođači iz regiona. Akcenat je bio na dizajnu, funkcionalnostima, kvalitetu i inovacijama.

Anastasijević enterijeri i Atlas nameštaj zajedno na sajmu nameštaja


Kao predstavnici visokokvalitetnog nameštaja,  Anastasijević enterijeri i Atlas nameštaj iz Užica nastupili su zajedno na sajmu nameštaja gde su posetiocima ponudili vrhunski kvalitet, unikatni dizajn i mnoge inovacije.Sajam je protekao u zaista divnoj i veoma prijatnoj atmosferi, posetioci su bili raspoloženi, a mi još više pa smo rado odgovarali na sva njihova pitanja. Nisu mogli da se odvoje od prelepih i preudobnih garnitura Atlas nameštaja iz Užica, a za našim klub stolovima poželeli su da popiju i po neko piće.
Posebnu pažnju privukao je pult od mermera Spider, gde su se brojni posetioci zadržali kako bi dobili detaljnije informacije o nameštaju, proizvodnji, načinu plaćanja, uslovima, vremenu isporuke… mnogi su se rado oslanjali i zamišljali da imaju jedan takav u svom domu.
Spoj lepote koju nam priroda pruža i čovekova kreativnost rezultiraju savršenim proizvodom koji je pravi unikat. Nameštaj je ključna stavka opremanja svakog doma. Ono što se prvo u domu primeti jeste garnitura, klub sto, komoda, police… Svi ovi komadi nameštaja moraju biti usklađeni kako bi vaš dom odisao stilom.


Nameštaj od mermera i granita odraz kvaliteta i dugotrajnosti


S obzirom da su posetioci pokazali izuzetno veliko interesovanje, upoznali smo ih sa karakteristima svakog prirodnog kamena ponaosob. Za mermer apsolutno svi znaju, ali je bilo korisno da čuju nešto više o ovom najlepšem prirodnom kamenu. Granit je takođe privukao ogromnu pažnju zato što ga karakteriše bezvremenska lepota i izuzetan kvalitet u smislu tvrdoće i otpornosti na vodu, udarce, habanje i sve ono što jedan komad nameštaja trpi. Ovako prirodno lep i kvalitetan mermer ili granit u kombinaciji sa pravim dizajnom oplemeniće svaki prostor i dati mu veliku dozu stila, raskoši i luksuza.


Klub stolovi od mermera i granita- hit 56. Beogradskog sajma nameštaja


Apsolutni hit na sajmu su bili naši moderni i luksuzni klub stolovi od mermera i granita. Moderni klub stolovi su privukli dosta pažnje naših posetilaca, jer se uklapaju bukvalno u svaki enterijer. Možete birati oblike, boje i dizajn što ostavlja dosta prostora za kreativnost i da možda vašem nameštaju dodate i neki svoj lični pečat.

Kao i klub stolovi, trpezarijski stolovi su takođe nešto što definitivno želite u vašem domu. Taj osećaj obedovanja na ovako luksuznim površinama jednostavno morate doživeti, što smo našim posetiocima na sajmu i obezbedili. Lepota je u detaljima, tako da ako želite zaista da pokažete svoj stil mermerne vaze, mermerni svećnjaci i mermerne pepeljare će se odlično uklopiti uz vaš nameštaj pa će vaš dom izgledati kao sa naslovne strane.

Verujemo da ste svesni koliko ovi prirodni materijali doprinose izgledu vašeg doma. Čak i najsitniji detalji koji su izrađeni od mermera, granita ili kvarca mogu dati prostoriji u kojoj se nalaze svežinu prirode spojenu sa modernim dizajnom što je, priznaćete, dobitna kombinacija. Takođe, s obzirom da znate koliko su ovi prirodni materijali tvrdi, verovatno se pitate kako od ogromnih delova ovih prelepih stena dobijate sve moguće željene oblike sa mnoštvom finih detalja. Ovaj prirodni materijal koji se dobija na fascinantan način zahteva i fascinantnu tehnologiju koja ga može seći sa visokom preciznošću kako biste dobili krajnji proizvod kojim ćete se iznova oduševljavati. Nekada je zaista bila privilegija imati ovakve komade nameštaja u svom domu, ali je danas situacija drugačija pa su mermer i granit zadržali samo izgled luksuza, a postali su pristupačni većini stanovništva s obzirom na njihov kvalitet i dugotrajnost.

Sve u svemu, naši utisci sa sajma nameštaja su odlični. Sajam je protekao u odličnoj atmosferi i lepom druženju kako sa posetiocima tako i sa kolegama iz Atlas nameštaja.


Ukoliko niste imali prilike da ga posetite, prenosimo vam delić atmosfere kroz naše fotografije. Ukoliko ste zainteresovani za naš nameštaj, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka i dizajnera izaći će u susret svakom vašem zahtevu.


Pozovite naš broj telefona i već danas naručite neki od prelepih komada nameštaja koji će ulepšati vaš dom.

tel:+381605004409

Posetite naš prodajni objekat, a naši stručnjaci će vam pomoći pri izboru. Sve informacije možete pronaći na stranici Kontakt.Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitajte još:

Komode za dnevnu sobu – moderna i unikatna rešenja po meri

U jednom od prethodnih tekstova, koji se ticao uređenja moderne dnevne sobe pisali smo o važnosti ...

Dobre ideje za lako uređenje kupatila

Urediti dom je zanimljiv, ali i zahtevan poduhvat. Za njega treba imati od vremena i novca, do ideja...

Moderna i luksuzna kupatila od mermera, granita i kvarca

 Kupatila kao prostorije koje su neizostavni deo svakog doma, poslovnog prostora, tržnog centr...